Tentoonstellingen

Het Grafisch Atelier Alkmaar heeft een aparte tentoonstellingsruimte, soms wordt de lithografie ruimte eveneens benut. Er is een mooie vitrinekast en drie rekken met showmappen, waarin werk uit onze stock en bijzondere uitgaven.

Jaarlijks worden er zo’n 6 à 7 tentoonstellingen gehouden van alleen grafiek. GAA langs!

Presentatie ShufflePrent Barry Timmer & Daniel Duif

Activiteit
Datum: 23 november 2019 19:30

Locatie:  King’s Inn city hostel Alkmaar  |  Plaats: Alkmaar, Nederland

ShufflePrent#4 onthulling + optreden Wies en de Liefde

King’s Inn city hostel Alkmaar
Koningsstraat 6, Alkmaar

Tijdens de Shuffle Schrijfmarathon vinden wij het een mooi moment om de ShufflePrent #4 te onthullen, deze is gemaakt door Barry Timmer en Daniel Duif! Zoiets feestelijks vier je natuurlijk niet alleen, daarom is iedereen welkom!

In de King’s Inn zullen wij de prent onthullen en na een korte presentatie volgt er een heerlijk optreden van Wies en de Liefde. Een avond vol kunst, muziek en vooral gezelligheid waar je gratis bij kunt zijn.

inloop 19:30
start presentatie: 20:00
optreden Wies en de Liefde: 20:30

Wat is de ShufflePrent?
Een initiatief van Shuffle Magazine, Grafisch Atelier Alkmaar en de Nachtvlinder. Deze co-creatie koppelt talentvolle woordkunstenaars en grafisch kunstenaars aan elkaar om te experimenteren en elkaar te inspireren om een gezamenlijk kunstwerk te maken. De kunstenaar integreert een origineel gedicht in een prent die in het Grafisch Atelier wordt gedrukt. De prent wordt daarna onthuld en er wordt een interview met de kunstenaars op Shuffle Magazine geplaatst.

De prent is in een kleine oplage van 10 exemplaren gedrukt en kan voor €35,- worden gekocht in het Grafisch Atelier Alkmaar.

Wie zijn Wies en de Liefde?
Wij zijn heel blij dat Wies Kavelaar en Wouter Mooy op komen treden. Door middel van hun prachtige liedjes verspreiden zij de liefde en wat is er nou mooier dan dat?
Als je ze nog niet kent, neem dan hier even een kijkje: http://wiesendeliefde.nl/

 

Telefoon
0725128075
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Koningsstraat 6
Alkmaar, Nederland

 

Duur van de tentoonstelling of activiteit


  • 23 november 2019 19:30